> VENDA DE CÒPIES <

Realitzo personalment els tiratges en paper baritat. Totes les fotografies reben un viratge d'alta conservació al seleni i acabat de qualitat mitjançant planxat en premsa tèrmica, finalment es munten en paspertú de ph neutre.

Els tiratges realitzats estan limitats a sèries de 2 o 3 imatges, així que cal consultar la disponibilitat. Totes les fotografies van segellades amb la indicació del nº de sèrie, foto i signades per l'autor.

Alternativament també hi ha la possibilitat d'obtenir imatges acabades amb altres tècniques alternatives al acabat tradicional sobre paper fotogràfic:

Impressió Giclée - Són còpies digitalitzades d'una copia realitzada pel autor i impreses sobre el paper específic per aquesta tècnica. S'obtenen resultats d'alta qualitat i permanència. S'entrega amb o sense paspertú i s'adjunta certificat d'autenticitat. La mida està limitada a una amplada de 110 cm.

Impressió Rho – Impressió directe sobre material rígids o flexibles que ofereix una màxima estabilitat d'imatge. La impressió es realitza a partir d'un interdigital d'alta resolució obtingut d'una fotografia positivada pel autor sobre paper fotogràfic. Degut a la variada disponibilitat de material, mides i preus si voleu més informació o pressupost cal consultar.

Els que estigueu interessats en adquirir alguna de les meves obres, si us plau contacteu: e-mail